(VIDEO) ISPOVEST ZOOFILA: Ovo je čovek koji je imao seks sa delfinom i pokušao sa pudlicom!

Izvor: Kurir, 16.Feb.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ISPOVEST ZOOFILA: Ovo je čovek koji je imao seks sa delfinom i pokušao sa pudlicom!

Amerikanac koji je sa delfinom imao seks 1971. godine u jednom zabavnom parku na Floridi gde je ženka delfina Doli bila u zatočeništvu, rekao je za jednu australijsku radio stanicu da je kao tinejdžer želeo seks sa psom kojeg je njegova porodica držala

Amerikanac Malkom Brener (63), koji je priznao da je imao seks sa ženkom delfina sa kojom je bio u vezi čak godinu dana, izjavo je da je pokušao da ima seksualni odnos i sa pudlicom!

Brener, koji je sa delfinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imao seks 1971. godine u jednom zabavnom parku na Floridi gde je ženka delfina Doli bila u zatočeništvu, rekao je za jednu australijsku radio stanicu da je želeo seks sa psom kojeg je njegova porodica držala.

On je u toj emisiji pričao o svom iskustvu sa delfinom, a tokom razgovora sa voditeljima ispričao je da je u tinejdžerskim danima pokušao da ima seks i sa pudlicom, ali da mu nije uspelo.

Na konstataciju voditeljke da je seks sa životinjama jednostavno pogrešan, kao i da je ilegalan, Brener je uzvratio pitanjem:

- Po čijoj je definiciji seks sa životinjama pogrešan?

Intervju sa Brenerom je prekinut odlukom cenzora australijske radio stanice.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.