(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Očistite džak krompira za menje od minut! Evo kako...

Izvor: Kurir, 27.Jun.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Očistite džak krompira za menje od minut! Evo kako...

Za manje od 60 sekundi moguće je očistiti džak krompira. Samo je potrebna specijalna tehnika

Kad se uželite pirea, pomfrita ili musake jedan od obaveznih sastojaka je svakako krompir. Pre bilo kakvog spremanja potrebno je da taj istio krompir oljuštite.

Naravno, što brže i lakše, ako je to ikako moguće. Na Internetu se pojavio snimak kako da očistite džak krompira za manje od jednog minuta.

Ako ne verujete, pogledajte.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) HIT NA INTERNETU: Očistite džak krompira za manje od minut! Evo kako...

Izvor: Kurir, 27.Jun.2014

Za manje od 60 sekundi moguće je očistiti džak krompira. Samo je potrebna specijalna tehnika..Kad se uželite pirea, pomfrita ili musake jedan od obaveznih sastojaka je svakako krompir. Pre bilo kakvog spremanja potrebno je da taj istio krompir oljuštite...Naravno, što brže i lakše, ako je to...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.