Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Gledalac "Žikine šarenice" odvalio u kvizu odgovor koji će se pamtiti!

Takmičar koji se javio uživo u programu, mislili smo - nema šanse da omaši. Kad ono...

Trajanova tabla je latinski natpis posvećen rimskom caru Trajanu, urezan na isklesanoj steni koja se nalazi iznad Đerdapske klisure.

Ova tabla je deo ansambla rimskih spomenika na takozvanom rimskom putu kojem pripadaju i ostaci mosta koji je Trajan sagradio preko Dunava. Nalazi se u Nacionalnom parku Đerdap kod Kladova u Srbiji. Svako je barem jednom u životu, barem na ekskurziji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posetio ovo mesto!

Baš se ova tabla našla u kvizu u "Žikinoj šarenici".

I taman kad mislite rešenje ne može biti očiglednije - nađe se neko ko pogreši!

Takmičar koji se javio uživo u programu, mislili smo - nema šanse da omaši. Žika ga je uporno navodio na više nego očigledan odgovor!

Kad ono... Evo kako je to izgledalo:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.