VIDEO: Felaini pljunuo Aguera

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Felaini pljunuo Aguera

Ni ovaj put nije moglo bez tenzija u derbiju Mančestera. Vrhunac je dostiglo pljuvanje Maruana Felainija Serhija Aguera, koji je ležao na travi.

Momenat kada Felaini "priča" sa Aguerom

 

Aguero je tokom prvog poluvremena, prilikom primanja lopte u kaznenom prostoru dobio jak udarac od strane Belgijanca i našao se odmah na travi, međutim, Felaini je smatrao da se Argentinac folira. Prišao mu je u nameri da mu "drekne na uvo", ali je iskoristio priliku da ga pljune.

 

Baš veliki čovek taj Felaini. I snimak to dokazuje:

 

 

PL: Siti je gazda Mančestera

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Najveći prostak na Ostrvu! Felaini opet pljunuo, posle Zabalete žrtva je Aguero (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2014

Vezistu Mančester junajteda verovatno čeka kazna zbog užasnog postupka na derbiju sa Sitijem..Može biti da je Maruan Felaini dobar fudbaler, ali sigurno mu nedostaje malo više ljudskosti. I kućnog vaspitanja. Vezista Mančester junajteda opet je prešao granicu dobrog ukusa, pošto je na derbiju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.