(VIDEO)(FOTO) ISKOPIRAJTE PINAP IZGLED! Telegrafov modni editorijal

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO)(FOTO) ISKOPIRAJTE PINAP IZGLED! Telegrafov modni editorijal

Danas je sa nama prelepa Marija Banović iz Gornjeg Milanovca. Marija ima 20 godina i student je Visoke škole strukovnih studija u Kragujevcu. Bila je učesnica izbora za Miss Srbije 2015. godine i od tada se aktivno bavi modelingom. Kaže da je najviše naučila o sceni i zanimanju manekena i modela od tima "Miss Srbija" na pripremama u Portokarasu.

Šminker Jovana Janković iz Studia Lepote Wizard nam je pokazala kako da pravilno nanesemo ajlajner, problematičan za većinu žena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a frizer Bojana Jovanović nam je pomogla da napravimo punđu, karakterističnu za pinap izgled.

Marija je nosila modele kreatorke Dušice Županjac i njene modne linije "PRiK", iz najnovije kolekcije za leto 2016. Dušica celokupni rad temelji na nosivoj modi, modi koja je odraz elegancije, poslovnosti i sofisticiranosti. Iza sebe ima dva učesća na "Serbia Fashion Week"-u.

Zahvaljujemo se kafe baru "Casablanca" u Skadarliji.

Foto: Aleksandra Bogićević

Foto: Aleksandra Bogićević

Foto: Aleksandra Bogićević

Foto: Aleksandra Bogićević

Foto: Aleksandra Bogićević

Pogledajte i druge modne editorijale iz T now produkcije:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.