(VIDEO) ERIK KANTONA O SVOM FILMU: To nije pornić nego umetničko delo

Izvor: Kurir, 15.Apr.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ERIK KANTONA O SVOM FILMU: To nije pornić nego umetničko delo

Nekadašnji fudbaler, a sada glumac, uvređen jer je film "Ti i noć" okarakterisan kao "meki pornić"

Erik Kantona se, otkako je 1997. godine otišao u fudbalsku penziju, okrenuo filmskoj karijeri. Među filmovima u kojima je glumio je i "Ti i noć" (u originalu: You and the night), okarakterisan kao "meki pornić".

Takva procena žanra kao otrovna strelica pogodila je slavnog Francuza.

"To nije pornić, nego umetničko delo. Film je predivan i trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi da ga odgledate", izjavio je 48-godišnji Kantona.

On glumi lika pod imenom Pastuv, a radnja filma vrti se oko orgija.

Kantona, koji se proslavio noseći dres Mančester junajteda od 1992. do 1997, uporedio je svoj nekadašnji i sadašnji posao.

"Nema velike razlike. I fudbaleri i glumci su ispred gledalaca i u oba slučaja radi se o timskom radu. Imate šefa, a to su trener, odnosno direktor. Za mene je sve ovo samo jedna nova utakmica. Nikada mi nije dosadno", poručio je Erik Kantona.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VIDEO: Sado-mazo Kantona: Pastuv u "umetničkoj orgiji"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2015

Erik Kantona je postao porno glumac. Ovo je informacija koju su preneli mediji u Francuskoj i Engleskoj, pošto je nekadašnji as Mančester Junajteda imao angažman u filmu "Ti i noć"...Čuveni Francuz je stao u odbranu filma u kome se pojavljuje i oštro demantovao njihove navode, rekavši da je taj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.