VIDEO: Da li je Srbija oštećena za penal?

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2018, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Da li je Srbija oštećena za penal?

Suđenje arbitra Feliksa Briha izazvalo veliku polemiku, posebno zbog situacije u 63. minutu Srbija je posle poraza od Švajcarske ostala na teorijskim šansama za prolaz u drugu fazu Mundijala. Za to im je neophodna pobeda protiv Brazila ili u slučaju remija ubedljiv trijumf Kostarikanaca protiv “sajdžija”. Međutim, suđenje nemačkog arbitra Feliksa Briha je podiglo mnogo prašine. Posebno zbog situacije iz 63. minuta. Tada se Aleksandar Mitrović borio sa dvojicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << protivničkih igrača, a Nemac je pokazao da je bio faul u napadu. PROČITAJTE JOŠ: Mitrović: Primili smo golove kao deca, razočarani smo Nije čak ni iskoristio pravo da pogleda video tehnologiju (VAR)... Pogledajte situaciju, pa procenite sami.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI BRUJE O SRAMNOM SUĐENJU ARBITRA BRIHA: Ovo je najočiglediji penal u istoriji fudbala!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2018

Suđenje arbitra Feliksa Briha izazvalo veliku polemiku, posebno zbog situacije u 63. minutu, a sve ovo nije promaklo ni Hrvatima.

Nastavak na Kurir...

KRSTAJIĆ SA SRPSKIM IZVEŠTAČIMA: Briha bih poslao u Hag!

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2018

Verujemo u čuda, pokušaćemo da ga napravimo u sredu protiv Brazila. Nadam se da će u tom meču suđenje da bude korektno OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA “NOVOSTI”NE bih Brihu pokazao nijedan od ta dva kartona. Poslao bih ga samo u Hag! Ovo je bio odgovor Mladena Krstajića na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.