(VIDEO) DRAMATIČNA NOĆ U MADRIDU: Požar zahvatio bolnicu, više od 20 povređenih - jedna osoba STRADALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 07:53

(VIDEO) DRAMATIČNA NOĆ U MADRIDU: Požar zahvatio bolnicu, više od 20 povređenih - jedna osoba STRADALA

Požar je izbio oko jedan sat posle ponoći na petom spratu bolnice.

Muškarac star 68 godina je preminuo od trovanja dimom, a 24 osobe su lakše povređene u požaru u bolnici San Karlos u Madridu, prenose španski mediji.

Požar je izbio oko jedan sat posle ponoći na petom spratu bolnice, a uzroci se još istražuju, saopštio je portparol Ministarstva zdravlja, prenosi El Pais.

Noticias frescas en directo!!! En el Hospital Clinico San Carlos en Moncloa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hay un incendio en la quinta planta, muchos bomberos ambulancia un jaleo, increíble, catastrofico, que pasara? Seguire informando, 01:32 de la noche domingo 14 de mayo pic.twitter.com/ntvDRKJJIH

— Aiden (@tr4shy4iden) May 13, 2023

Vatra je izbila u sobi u kojoj je stradao muškarac i sprečeno je njeno širenje.

Pacijent je u tom trenutku bio sam, navodi El Mundo. List dodaje da je požar izbio na odeljenju psihijatrije. Među povređenima su policajci, pripadnici obezbeđenja i medicinsko osoblje i onu su posle ukazane pomoći otpušteni kućama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gori bolnica: Ima mrtvih VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Muškarac star 68 godina je preminuo od trovanja dimom, a 24 osobe su lakše povređene u požaru u bolnici San Karlos u Madridu, prenose španski mediji...Požar je izbio oko jedan sat posle ponoći na petom spratu bolnice, a uzroci se još istražuju, saopštio je portparol Ministarstva zdravlja, prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.