(VIDEO) Ćerka (6) mu je umrla: Ono što je otac uradio na njenom grobu će vas šokirati

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Ćerka (6) mu je umrla: Ono što je otac uradio na njenom grobu će vas šokirati

Ja ću vam pokazati nešto, što je rezultat fešti koje se održavaju petak naveče, subotom naveče ili kad god, počeo je tata priču

Rik Elis izgubio je svoju ćerku Lindzi koja je imala samo 6 godina.

Ubio je pijani vozač koji je volio kasne izlaske, piti viski i zabavu. Slomljenog srca, Ellis je stajao na ćerkinom grobu i u suzama snimio emocionalni apel koji je uputio svima koji još uvek voze pod uticajem alkohola, i zamolio ih da preispitaju svoj način >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << života.

"Ja ću vam pokazati nešto, što je rezultat fešti koje se održavaju petak naveče, subotom naveče ili kad god. Želite da se napijete, da se zabavite, i da postanete glupi? To je ono što se zaista događa …"

Ovo je rekao pre nego je okrenuo kameru na nadgrobni spomenik, gde su ispisana imena Krisi M. Džonson i Lindzi Kej Elis.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.