(VIDEO) BRAVO TATA: Objasnio svojoj princezi kako muškarac treba da se ponaša prema njoj!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BRAVO TATA: Objasnio svojoj princezi kako muškarac treba da se ponaša prema njoj!

Ovaj tata odlučio je da na vreme objasni svojoj mladoj ćerki da ona zaslužuje poštovanje

Psiholozi i pedagozi odavno tvrde da način na koji se otac ponaša prema ćerki može značajno da utiče na njen izbor partnera kada odraste.

Ovaj tata odlučio je da na vreme objasni svojoj mladoj dami da ona zaslužuje poštovanje. Ispričao joj je kako je sada princeza, ali će, kada odraste, biti kraljica i udati se za kralja.

Sve zvuči kao divna bajka sa važnom porukom - da ona zaslužuje poštovanje i da "njen kralj treba da je dotakne samo kada joj pokazuje ljubav".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vaspitanje dece: Lekcija o poštovanju i ljubavi

Izvor: 011vodič.com, 17.Jan.2015

Psiholozi i pedagozi odavno tvrde da način na koji se otac ponaša prema ćerki može značajno da utiče na njen izbor partnera kada odraste. Ovaj tata odlučio je da na vreme objasni svojoj mladoj dami da ona zaslužuje poštovanje.. Ispričao joj je kako je sada princeza, ali će, kada odraste, biti...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.