VIDELA SAM KAKO OBEZBEĐENJE PADA NA POD Devojčica - očevidac o jezivim detaljima pucnjave u osnovnoj školi na Vračaru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 10:50

"VIDELA SAM KAKO OBEZBEĐENJE PADA NA POD" Devojčica - očevidac o jezivim detaljima pucnjave u osnovnoj školi na Vračaru (VIDEO)

Prestravljena devojčica izjavila je kako je bila svedok pucnjave u osnovnoj školi na Vračaru.

Devojčica sedmog razreda E.M, kako kaže za portal Srbija danas, videla je ubistvo čuvara.

- Ja sam imala fizičko, išla sam na čas, tada sam videla obezbeđenje kako pada na pod. Prvo sam pomislila da je neko bacao petarde u hodnicima i da nije ništa strašno. Posle sam videla kako obezbeđenje pada na pod, ali ne zbog pucnjave, nego verovatno da bi oni pomislio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je mrtav. Trčala sam i rekla nastavnici fizičkog da mislim da pucaju gore, a onda smo čuli još neki pucanj.

Podsetimo, dečak (14) pucao je u školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar" i tom prilikom ubio najmanje osmoro ljudi, među kojima su i deca i čuvar, poslednja je informacija. Kako se nezvanično saznaje, dečak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake.

Troje dece je hospitalizovano u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dete u kritičnom stanju. Prema nezvaničnim saznanjima, više od desetoro ranjene dece je prevezeno u Urgentni centar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.