(VIDE) KRŠ I LOM: Putnički voz u punoj brzini udario u kamion i iskočio iz šina!

Izvor: Kurir, 09.Mar.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDE) KRŠ I LOM: Putnički voz u punoj brzini udario u kamion i iskočio iz šina!

Lokalni šerif Ves Trip je za "Dejli herald" izjavio da se nesreća dogodila oko podneva po lokalnom vremenu i da je nekoliko osoba povređeno. Posle udara lokomotiva voza je iskočila iz šina i prevrnula se

VAŠINGTON - Nekoliko osoba je danas povređeno kada je u američkoj saveznoj državi Severnoj Kalorini putnički voz udario u kamion.

Lokalni šerif Ves Trip je za "Dejli herald" izjavio da se nesreća dogodila oko podneva po lokalnom vremenu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je nekoliko osoba povređeno.

Trip nije precizirao broj povređenih, ali je naveo da izgleda da povrede nisu opasne po život.

Posle udara lokomotiva voza je iskočila iz šina i prevrnula se, prenela je agencija AP. Zasad nema informacija o vozaču kamiona.

U pitanju je voz nacionalnog javnog prevoznika "Amtrak" koji svakodnevno saobraća na liniji Šarlot (Severna Karolina) - Njujork.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.