VICE: Kako sam zavoleo komunalce

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VICE: Kako sam zavoleo komunalce

Poslednjih dana u Beogradu su sve češće pritužbe građana na ophođenje Komunalne policije, koja zajedno sa kontrolorima sprečava korišćenje GSP bez karte.

U operaciji učestvuju i specijalne jedinice komunalne policije, u narodu poznate i kao žardinjerije. Švercere nemilosrdno legitimišu, privode u policijske stanice radi utvrđivanja identiteta, pišu im se kazne.

Neki kažu da se pri ovim operacijama brižljivo vodi računa da se izbegnu grmalji, očigledni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << baksuzi, osobe sportskog izgleda i ostali "čvrsti momci", i da je umesto toga pažnja ovih združenih odreda koncentrisana na devojke i sredovečne žene, prema kojima je mnogo lakše primeniti silu.

Kompletnu priču pročitajte na vice.com/rs.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.