VEŽBA ZA KLASNI RAT

Izvor: Kurir, 27.Jan.2012, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEŽBA ZA KLASNI RAT

Zajednička vežba vojske i policije, u kojoj su angažovani i čuveni helikopteri „blek houk“ (crni soko), izvodi se cele ove nedelje u Los Anđelesu u SAD. Vežbe tog tipa u gradskim sredinama do skoro su bile veoma retke, pa mediji spekulišu da se vojska ...

LOS ANĐELES - Počelo je.

Zajednička vežba vojske i policije, u kojoj su angažovani i čuveni helikopteri „blek houk“ (crni soko), izvodi se cele ove nedelje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Los Anđelesu u SAD. Vežbe tog tipa u gradskim sredinama do skoro su bile veoma retke, pa mediji spekulišu da se vojska i policija spremaju za klasni rat na ulicama Amerike, koji je predvideo čuveni investitor Džordž Soroš.

Nadležni, međutim, navode da se vežbe u Los Anđelesu izvode da bi vojska mogla da poboljša delovanje u urbanim sredinama i tako se pripremi za ratove u kojima učestvuju SAD u inostranstvu.

- Mesta na kojima se održavaju treninzi pažljivo su birana da bi obezbedila sigurnost svih stanovnika grada i da ne bi remetila građane u njihovim poslovima - naveo je jedan od vojnih zvaničnika.

Američki mediji navode da su vojne i policijske vežbe u urbanim sredinama sve češće i da se održavaju širom zemlje.

Podsetimo, berzanski špekulant je za Njuzvik rekao da bi globalni ekonomski sitem mogao da se raspadne ukoliko evro ne preživi, a da bi nakon toga, osim u Evropi, izbio klasni rat na ulicama SAD. Soroš je naglasio da bi policijski i vojni odgovor na nemire bio brutalan.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.