Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VEZA SA UNUTRAŠNJIM BIĆEM" Šta to radi Elena Karić?

Elena Karić živi u skladu a prirodom. Ona je čak osnovala i udruženje sa ciljem podizanja svesnosti ljudi o važnosti očuvanja prirode, organske i pravilne ishrane i duhovnog razvoja.

Elena je pokazala koliko je važna skladnost sa unutrašnjim bićem, deljenjem rituala na Instagramu.

Iako nije detaljisala kojem ritualu je pribegla, dala je naznaku:

- Stalo mi je više do veze sa mojim unutrašnjim bićem nego do bilo čega drugog. Ako nisam u saglasju sa sobom, ništa nemam da ponudim drugima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) ELENA KARIĆ PRIBEGLA RITUALU: Stalo mi je do veze sa mojim UNUTRAŠNJIM BIĆEM!

Izvor: Kurir, 19.Feb.2017

...Elena na svom Instagram profilu redovno pokazuje koliko je važna skladnost sa unutrašnjim bićem Ritual je podelila sa pratiocima..Bonus video..SEKS NA NASTUPU: Karleuša skinula muškarca od 150kg do GOLE KOŽE! Jelena napravila opšti HAOS..Autor: EPK,Foto: Printscreen Instagram

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.