VEZA PUKLA ZBOG AUTA Otac Sase Kapora velika ljubav Vesne Zmijanac

Izvor: medio.rs, 23.Dec.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEZA PUKLA ZBOG AUTA Otac Sase Kapora velika ljubav Vesne Zmijanac

Nenad Kapor, otac pevača Saše Kapora, pre nekoliko godina bio je u ljubavnoj vezi s Vesnom Zmijanac, ali njihova ljubav je pukla kad je pevačici ukradeno auto, za koji je morala da plati otkup, saznaje Kurir Stars!

Vesna i Nenad upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i saradnika, budući da je Kapor bio dugogodišnji direktor i vlasnik produkcijske kuće. Vrlo brzo započeli su vezu koja je potrajala nešto duže od godinu dana. Pevačica je pričala da je konačno pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ljubav svog života, da je Kapor onaj pravi.

Međutim, ukraden joj je automobil, a kako tvrdi naš izvor, Vesna je posumnjala da je on umešan u to.

- Vesna je prijavila krađu auta, a policija je odmah krenula u potragu po njenoj prijavi. Posle mesec i po Vesna je došla u stanicu i rekla da joj je auto vraćen i da se prekine s daljom potragom. Mi smo insistirali na tome da nam kaže kako i kad joj je auto vraćen, ali ona to nije htela, već je samo kazala da je sve završila preko prijatelja - rekao je naš izvor iz policije.

U više navrata pokušali smo da stupimo u kontakt s Vesnom Zmijanac i Nenadom Kaporom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Takođe, ni Saša Kapor do zaključenja broja nije odgovarao na pozive.

I Šaban bio Kaporova žrtva

ŠAULIĆA PREVARIO ZA ALBUM

Vesna Zmijanac nije jedina s estrade koju je otac Saše Kapora prevario. Naš sagovornik, koji je insistirao da ostane anoniman, ispričao nam je na koji način je Nenad Kapor prevario pevača Šabana Šaulica.- Dok je bio vlasnik produkcijske kuće „Jugodisk“, Nenad se sa Šabanom dogovorio o izdavanju albuma, ali dogovor nikad nije ispunio. Šaban je sve uradio što je obećao, napisao je i snimio pesme, sve o svom trošku. Nekoliko puta Nenad je odlagao izdanje CD, trajalo je to skoro dve godine. Na kraju je Kapor zatvorio izdavačku kuću, a da se nije ni javio Šabanu - ispričao je izvor Starsa.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.