VESNA PEŠIĆ RAZOTKRILA PODELE U OPOZICIJI: Nisu svi za blokadu Gazele! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 19:18

VESNA PEŠIĆ RAZOTKRILA PODELE U OPOZICIJI: "Nisu svi za blokadu Gazele!" (VIDEO)

Raskol u opoziciji!

Gostujući u emisiji "Novi dan" na televiziji N1 Vesna Pešić otkrila je da u opoziciji postoje podele oko organizovanja političkih protesta i najavljene blokade Gazele.

- Ja imam informaciju da blokada Gazele nije zajednički dogovor! Neki su se dogovorili da to rade, poput Srđana Milivojevića i Ne davimo Beograd, ali da drugi nisu voljni da blokiraju Gazelu! - rekla je Pešićeva.

VESNA PEŠIĆ RAZOTKRILA PODELE U OPOZICIJI: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NISU SVI ZA BLOKADU GAZELE!

Vesna Pešić:

"Ja imam informaciju da blolada Gazele nije zajednički dogovor! Neki su se dogovorili da to rade, poput Srđana Milivojevića i Ne davimo Beograd, ali da drugi nisu voljni da blokiraju Gazelu!" pic.twitter.com/eCwvaAxzOO

— Detektor laži (@LaziDetektor) May 12, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.