VESIĆ: U Briselu velika pobeda Vučića za narod i državu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2022, 01:48

VESIĆ: U Briselu velika pobeda Vučića za narod i državu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom današnjih sastanaka u Briselu pokazao strpljenje, doslednost i spremnost za kompromis i odneo veliku pobedu za srpski narod i državu

- Pokazao je pre svega da je čovek od reči a da je Srbija pouzdan partner svima koji poštuju našu zemlju. Reakcije iz sedišta EU pokazuju da čak i oni koji su priznali suprotno međunarodnom pravu samoproglašenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezavisnost KiM poštuju ono što Srbija radi. To je velika pobeda predsednika Vučića i pobeda za ceo naš narod i našu državu - poručio je Vesić na društvenim mrežama.

S druge strane, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti pokazao je, kako navodi Vesić, sve osobine jeftinog politikanta, višak sujete i zaljubljenosti u sebe i manjak razumevanja za sve druge, i pre svega nedostatak osećaja za realnost.

- Pružam punu podršku našem predsedniku u želji da sačuva mir i stabilnost koji su preko potrebni i građanima Srbije i celom regionu - poručio je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.