VESIĆ SE OPROSTIO OD BAKA NADE: Vračar i Beograd izgubili su mnogo, uživao sam u trenucima provedenim sa njom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 14:16

VESIĆ SE OPROSTIO OD BAKA NADE: Vračar i Beograd izgubili su mnogo, uživao sam u trenucima provedenim sa njom (FOTO)

Uživao sam u trenucima koje sam provodio sa njom, napisao je Vesić.

Najstarija žena u Srbiji, Nadežda Pavlović Nada preminula je prošle noći u Beogradu, a od nje se oprostio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Нажалост, остали смо без наше Надежде Павловић, најстарије Београђанке и најстарије жене у Србији. Њеним одласком Врачар...

Posted by Горан >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Весић on Saturday, April 17, 2021

- Nažalost, ostali smo bez naše Nadežde Pavlović, najstarije Beograđanke i najstarije žene u Srbiji. Njenim odlaskom Vračar i Beograd izgubili su mnogo. Uživao sam u trenucima koje sam provodio sa njom. Rado mi je pričala o svom životu, o Beogradu i Srbiji nekada. Njen vedar duh i osmeh činili su da se svaki čovek posle razgovora sa njom oseća bogatije. Neka joj je večan pomen. Uvek će živeti u našem sećanju - napisao je Vesić na Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.