VESELJI POZIVA NA RAT! Podeljeni Albanci u panici izgubili kompas! SVE IM PROPADA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELJI POZIVA NA RAT! Podeljeni Albanci u panici izgubili kompas! SVE IM PROPADA! (FOTO)

Propao im je upad u UN, a sad im je propao i upad na Gazivode

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji otvoreno je pozvao Albance na rat protiv Srbije i pokazao kolika nesloga je trenutno među Albancima, žestoko oplevši po vlastima u Prištini!

- Postoji samo jedan način da se zaštiti dostojanstvo i građana i države Kosovo: Ustati zajednički protiv Srbije! Ostali ciljevi imaju samo dva zajednička imenitelja: neuspeh i štetu za državu! Bez dileme! - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Veselji na Fejsbuku, uporno ponavljajući reči država, a svi znamo da Kosovo to nije, a sam Haradinaj je priznao da oni i nemaju spoljnu politiku.

Albanci su jos jednom potvrdili da postoji sukob medju njima, što se videlo i na današnjim protestima u Prištini. .

Čim Srbija podigne vojsku u stanje pripravnosti, Albanci bacaju oružje i glume nemoćne civile. Sad Vecelji preti ratom, ali u prazno jer Srbija sada ima moćne prijatelje na istoku, a i Trampovu podršku, a teroristima uvek možemo i pokazati pravu snagu vojske Srbije, dok se njihovi prijatelji u EU sopstvenim jadom zabavljaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.