VERUJEM U NAŠU MLADOST, NAŠ NAROD I NAŠU ZEMLJU Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 16:09

VERUJEM U NAŠU MLADOST, NAŠ NAROD I NAŠU ZEMLJU Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Radna nedelja predsednika Republike Srbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić podelio je video-snimak i pokazao kako mu je izgledala protekla radna nedelja.

- Nedelja za nama je važna jer smo u njoj postavili kamen temeljac za ono što će, verujem, promeniti lice Srbije u naredne četiri godine. Predstavili smo velike projekte koje planiramo da realizujemo do održavanja mеđunarodnе spеcijalizovanе izložbe “EXPO 2027”. Cilj nam je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne samo da se predstavimo kao najbolji mogući domaćini, već da to iskoristimo za razvoj cele naše zemlje, da pokažemo da smo u stanju da još brže napredujemo, više gradimo i radimo, da menjamo i sebe i Srbiju - napisao je predsenik.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- I pored velikih izazova, teških globalnih prilika i nedobronamernog otpora napretku, sa puno vere gledam u naše planove jer znam da, kada imate cilj i kada lestvicu postavite visoko, onda nema nepremostivih prepreka i uradićete sve da to i ostvarite. Ovo je bila i moja poruka mladim sportistima sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, koji su došli da posete Beograd i svoju Srbiju. Mi od dece veće bogatstvo nemamo, na njima ostaje naša budućnost i zato sam ih zamolio da i oni sanjaju velike snove, da guraju pravo, snažno i samo napred, i da budu bolji od nas u ljubavi prema svojoj zemlji i u radu - dodao je.

- Verujem u našu mladost, naš narod i našu zemlju. Ponosan sam na našu politiku časti, slobode i budućnosti koju vodimo. Znam da ćemo zajedno ostvariti velike snove i biti ponosni na sebe i svoju državu. Živela Srbija - napisao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.