VEROVALI ILI NE - OPET SNEG! Kiša, pljuskovi i grmljavina širom zemlje, a evo gde će se ZABELETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 07:06

VEROVALI ILI NE - OPET SNEG! Kiša, pljuskovi i grmljavina širom zemlje, a evo gde će se ZABELETI!

Prognoza vremena za ponedeljak, 24. april

U Srbiji promenljivo i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će biti češći posle podne, uveče i tokom noći. U zoni jačih pljuskova postojaće uslovi za lokalnu pojavu kratkotrajnog sitnog grada ili sugradice.

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, južni i jugoistočni, uveče i tokom noći na severu i zapadu u skretanju na umeren i jak severozapadni. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 5 do 14, najviša dnevna od 19 do 23 stepena Celzijusa.

U Beogradu promenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, češćim posle podne, uveče i tokom noći. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom noći u skretanju na umeren i jak severozapadni. Jutarnja temperatura oko 13, najviša dnevna oko 22 stepena Celzijusa.

U utorak i sredu promenljivo, svežije i vetrovito, uz umeren i jak severozapadni vetar. Mestimično se očekuje kiša, u utorak i pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u centralnim, istočnim i južnim krajevima, u sredu na visokim planinama sneg.

Zatim postepeno toplije, u četvrtak i petak suvo sa dužim sunčanim intervalima, a od subote ponovo nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.