VEROVALA DA JE REČ O ŠALI: Ženi osumnjičenoj za smrt Kim Džong Nama plaćeno 90 DOLARA za ubistvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEROVALA DA JE REČ O ŠALI: Ženi osumnjičenoj za smrt Kim Džong Nama plaćeno 90 DOLARA za ubistvo!

Dve žene su napale Kim Džong Nama hemikalijom na aerodromu, nakon čega je preminuo

Siti Aisjah, osumnjičena za smrt Kim Džong-nama, polubrata severnokorejskog lidera Kim Džong-una, dobila je 90 dolara da pomogne u izvršenju ubistva uz pomoć nervnog gasa VX, ali je verovala je da je reč o šali, javlja AP.

Kako je izjavio zamenik indonežanskog ambasadora u Maleziji Andrian Ervin, osumnjičena Siti Aisjah, državljanka Indonezije, tvrdi da je mislila da učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u podvali.

Ervin se sastao sa 25-godišnjom Aisjah, koja se nalazi u pritvoru u Maleziji. Pored nje, još jedna Vijetnamka i jedan Severnokorejac uhapšeni su u Kuala Lumpuru, dok policija traga za još sedam Severnokorejaca, od kojih je četvoro, kako se veruje, već pobeglo za Pjongjang.

Južnokorejski i američki zvaničnici tvrde da je verovatno severnokorejski lider Kim Džong-Un naložio ubistvo svog polubrata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.