VERNIK: Mančini se zahvalio papi

Izvor: Kurir, 24.Feb.2013, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERNIK: Mančini se zahvalio papi

Siti je slavio nad Čelsijem s 2:0, a onda je Mančini zahvalio papi

MANČESTER - Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Roberto Manćini počeo je konferenciju za štampu posle pobede nad Čelsijem tako što se zahvalio odlazećem papi Benediktu XVI na osmogodišnjoj službi.

Nekoliko sati ranije, Benedikt je dao svoj poslednji nedeljni blagosov vernicima koji su se okupili na trgu Svetog Petra u Vatikanu.

Benedikt će u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podneti ostavku, čime će postati prvi papa da to učini u 600 godina.

U jeku prošle zesone, u kojoj je Siti osvojio englesko prvenstvo, Manćini je posetio poznato katoličko svetilište u Međugorju, u Bosni i Hercegovini.

Siti zaostaje za Mančester junajtedom za 12 poena, a u ovoj sezoni predstoji mu još 11 mečeva.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VERNIK: Manćini se zahvalio papi

Izvor: Kurir, 24.Feb.2013

Siti je slavio nad Čelsijem s 2:0, a onda je Mančini zahvalio papi..MANČESTER - Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Roberto Manćini počeo je konferenciju za štampu posle pobede nad Čelsijem tako što se zahvalio odlazećem papi Benediktu XVI na osmogodišnjoj službi...Nekoliko sati ranije,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.