Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 07:30

„VERIDBA SA LAŽNIM PRSTENOM?!“ Stanija Dobrojević se pohvalila da je REKLA „DA“, pa je raskrinkali!

Život starlete Stanije Dobrojević je obavijen velom misterije budući da dobar deo godine provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, te je poznato samo ono što ona sama o tome ispriča.
Stanija Dobrojević (Foto: Instagram/stanijadobrojevic) • stanijadobrojevic / Instagram


Upravo zbog toga je na podeljene reakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << naišla njena poslednja objava na društvenim mrežama na kojima pokazuje prsten uz poruku: „Rekla sam ‘da'“.
I dok su mnogi čestitali Staniji na veridbi, bilo je i onih koji su pisali podrugljive komentare poput: „A kad si ti rekla ne?!“.
Stanija Dobrojević (Foto: Instagram/stanijadobrojevic)
Međutim, stvari su ubrzo na Tviteru otišle i dalje od toga, pa su se pojedini zapitali da li se Dobrojevićeva zaista verila ili „samo privlači pažnju“.
Stanija Dobrojević (Foto: Twitter)
– Ovo se na sto metara vidi da je fejk. Pravi prsten košta 84.500 evra i izgleda znatno drugačije. Zamisli da te neko veri fejk prstenom?! E, jadna Stanija – napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, a starleta se još uvek nije oglašavala ovim povodom da potvrdi ili demantuje ova nagađanja.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.