VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU, A ZATIM se UBIO! Evo kako izgleda glumica prvi put u javnosti nakon TRAGEDIJE koju je preživela!(FOTO)

Izvor: Press, 17.Okt.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU, A ZATIM se UBIO! Evo kako izgleda glumica prvi put u javnosti nakon TRAGEDIJE koju je preživela!(FOTO)

Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz težak period kada je pre skoro mesec i po dana doživela pravu tragediju. Njen verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović je pokušao da je ubije pa samom sebi presudio u stanu u naselju Dedinje.
Foto: Printscreen
Ivana je, na svu sreću, prošla bez povreda opasnih po život. Samo pukim spletom dobrih okolnosti iskobeljala se iz ruku napasnika i uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da pobegne. Danas, mesec dana nakon tragedije vodi, reklo bi se normalan život.

Ekipa emisije "Paparaco lov" uslikala ju je dok je na Novom Beogradu išla u, kako mnogi pretpostavljaju, posetu doktoru. Prvi snimci nje posle nemilog događaja pokazuju da, makar kada je reč o fizičkoj pojavi, izgleda sjajno. Ipak, unutrašnja borba kod ove glumice verovatno i dalje traje. Ono što je preživela ostavilo je veliki trag na nju. Dok je bila u bolničkom krevetu, donekle oporavljena, ispričala je šta je preživela u kobnoj noći.

"Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam", priseća se glumica dok leži u šok-sobi na VMA.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEDVA JE PREŽIVELA: Glumica na koju je pucao lekar danas izgleda ovako!

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2017

Nakon što je na nju pucao lekar, glumica je jedva ostala živa, ali danas izgleda sasvim drugačije!..Glumica Ivana Panzalović, poznata po ulozi u "Kursadžijama", prošla je jako težak period! Na nju je pucao verenik, inače plastični hirurg nakon čeka je sebi oduzeo život! Na njenu veliku sreću...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.