VEOMA SMO SREĆNI Kerolova izašla iz suda s osmehom od uha do uha nakon što je Tramp proglašen krivim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 00:01

"VEOMA SMO SREĆNI" Kerolova izašla iz suda s osmehom od "uha do uha" nakon što je Tramp proglašen krivim!

Poroti je trebalo samo tri sata da jednoglasno donese odluku

E. Džin Kerol izašla je nasmejana iz građanskog suda nakon što je porota utvrdila da ju je Tramp seksualno zlostavljao u svlačionici "Bergdorf Gudmana" 1996. godine. Bivši predsednik SAD moraće da joj plati odštetu od 5 miliona dolara.

Porota je u utorak utvrdila da je Donald Tramp seksualno zlostavljao i oklevetao kolumnistkinju E. Džin Kerol (79), koja ga je tužila za zlostavljanje i klevetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Porota je utvrdila da je Donald Tramp seksualno zlostavljao Kerolovu, ali da nije bilo dovoljno dokaza da se kaže da ju je silovao.

Komisija od šest muškaraca i tri žene, takođe, je otkrila da je Tramp povredio kolumnistkinju časopisa "Elle" u svlačionici Bergdorf Gudman na Menhetnu i oklevetao je kada ju je nazvao lažovom, Poroti su trebala smao tri sata da jednoglasno donese odluku.

Kerol je pognula glavu dok je pročitana presuda u optužbi za napad. Dok je čitana presuda za klevetu, ona je ponovo pognula glavu, klimnuvši u znak slaganja. Nakon toga je ustala i rukovala se sa Trampovim advokatom Džoom Takopinom.

U vatrenoj objavi u svojoj društvenoj mreži "Truth Social" bivši predsednik SAD je napisao: "Apsolutno nemam ideju ko je ova žena. Ova presuda je sramota - nastavak najvećeg lova na veštice svih vremena!"

Kerol je napustila sud s osmehom od uha do uha i nije dala izjavu za medije, ali se čulo kako rekla: "Veoma smo srećni". Trampa je više od dvadesetak žena optužilo za seksualno nedolično ponašanje ili napad, ali je to do sada bio jedini slučaj koji je završio pred porotom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.