Izvor: B92, 10.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJA ILIC POVREDJEN U SAOBRACAJNOJ NESRECI

Gradonacelnik Cacka i kopredsednik Nove Srbije Velimir Velja Ilic u nedelju je povredjen u saobracajnoj nesreci nadomak Gornjeg Milanovca. 'Ilic, koji je u sudaru dva putnicka automobila zadobio povrede grudnog kosa, trenutno je smesten na odeljenju intenzivne nege bolnice u Cacku i nalazi se van zivotne opasnosti', izjavio je za Radio B92 dezurni hirurg, dr Jovan Kitanovic. "Njegovo stanje je stabilno, a radi se povredama desnog ramena, Ilic je ugruvan u predelu grudnog kosa. Nije gubio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svest, uradjene su sve potrebne analize i pregledi, unutrasnjih povreda nema, tako da se nadam da ce to biti dobro", rekao je Kitanovic, dodavsi da ocekuje da ce Ilic za nekoliko dana napustiti bolnicu.

Pored Ilica, u automobilu BMW cacanske registracije koji se kretao ka Beogradu povrede su zadobili i njegovi saputnici Zoran Boskovic, Miladin Milojevic i Rados Zimonjic. Do nesrece je doslo oko 16 sati kada je automobil "jugo" gornjemilanovacke registracije, koji je dolazio iz pravca Beograda, presao na levu kolovoznu traku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.