VELIKO NEVREME U KOMŠILUKU! Grad tukao po Zagrebu: Sloj leda potpuno prekrio ulice (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 20:59

VELIKO NEVREME U KOMŠILUKU! Grad "tukao" po Zagrebu: Sloj leda potpuno prekrio ulice (FOTO/VIDEO)

U južnom delu grada padavine su potrajale desetak minuta, nakon čega se vreme smirilo

Jak grad pogodio je oko 14 sati Zagreb, najpre njegov južni deo, a potom i krajnji istok grada. U južnom delu grada potrajao je desetak minuta, nakon čega se vreme smirilo.

Međutim, dvadesetak minuta kasnije još je snažnije udarilo na krajnji istok grada. U Sesvetama je za svega nekoliko minuta sloj leda gotovo potpuno prekrio ulice.

Tuča Zagreb-Žitnjak Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Robert Vidaković

Posted by Crometeo on Понедељак, 08. фебруар 2021.

U tom delu grada nevreme je potrajalo nešto duže. Nakon toga je vrlo brzo počelo da se razvedrava, a nevreme je nastavilo prema istoku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRAD U FEBRUARU! Snažni nanosi leda prekrili ulice Zagreba

Izvor: Blic, 08.Feb.2021

Prestonicu Hrvatske danas oko 14 sati pogodio je jak grad, a nanosi leda bili su toliki da su u jednom trenutku ulice u pojedinim delovima Zgreba bile gotovo potpuno prekrivene ledom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.