VELIKI PROBLEM - PAO AMERIKAN EKSPRES! Amerikanci se hvataju za glave, ne mogu da koriste svoje kreditne kartice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 22:35

VELIKI PROBLEM - PAO AMERIKAN EKSPRES! Amerikanci se hvataju za glave, ne mogu da koriste svoje kreditne kartice!

Hiljade korisnika u nevolji

Hiljade korisnika u SAD prijavilo je da sistem kartica Ameriken ekspres ne radi, pokazuju podaci veb stranice Downdetector. Prema mapi prijavljenih problema na sajtu, najveći broj pritužbi na uslugu je na severoistoku zemlje, posebno u Njujorku, Los Anđelesu i u drugim delovima Kalifornije, Atlanti, Džordžiji.

this is my sign to get american express pic.twitter.com/tGHrDPKAXS

— ia 🕷 9 & 10 SELL ME >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << HOUSTON L1 (@616HARRY) October 21, 2021

Većina Amerikanaca koji imaju problema sa amerikan ekspresom tvrdi da ne mogu da koriste svoje kreditne kartice, što je oko 76% od ukupnog broja pritužbi, prenosi Sputnik International. Drugi najčešći problem je korisnička podrška, koja ne radi za oko 18% korisnika.

Maybe they were testing a new slogan amid the pandemic:

"American Express. Don't leave home."

— Scott Monty (@ScottMonty) October 21, 2021

Zanimljivo je da probleme trenutno prijavljuju klijenti drugih velikih platnih sistema, kao što su Visa i MasterCard, međutim, broj prijavljenih problema je prilično mali u poređenju sa nestankom Amerikan Ekspresa, a problemi su navodno privremene prirode. Problemi u sistemu su primećeni tokom celog dana, ali nisu bili tako rasprostranjene prirode kao što se sada primećuje.

Got ahold of them, they said there shouldn’t be any issues 😂🤦🏽‍♀️ no help at all!

— Rosa Sanchez (@ScorpioRosa1257) October 21, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.