VELIKI POŽAR U IVANJICI, VATRENA STIHIJA DO TEMELJA PROGUTALA ŠTALU Prizor je bio užasan, nikad toliku vatru nisam videla

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2021, 09:53

VELIKI POŽAR U IVANJICI, VATRENA STIHIJA DO TEMELJA PROGUTALA ŠTALU "Prizor je bio užasan, nikad toliku vatru nisam videla"

Pretpostavlja se da su uzrok požara električne instalacije

U ivanjičkom selu Lisa došlo je do velikog požara, a vatrena stihija do temelja je progutala štalu Borisava Ocokoljića u kojoj su se nalazili stoka i preko četiri hiljade bala sena.

Dim je prvo primetila snaha Marija i pozvala vatrogasce, koji su uspeli da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na susedne stambene objekte.

– Samo sam videla da sve gori. Nisam mogla da se priberem i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah ni setim broja vatrogasaca. Prizor je bio zaista užasan, nikad toliku vatru nisam videla – izjavila je Marija za ivanjički portal Info liga.

Zbog ogromnog dima nisu mogli sami da pristupe gašenju požara, već su morali da čekaju vatrogasne ekipe. Ocokoljići se bave stočarstvom i za samo nekoliko sati izgorelo je sve što su spremali čitavo leto.

– Strašno je kad gledate kako vam gori sve pred očima. Uspeli smo da sprečimo da se požar ne proširi do susedne štale u kojoj su bile ovce. Veliki problem nam je kako da ove zime prehranimo stoku, godina je bila izuzetno sušna da bi ponovo obezbedili dovoljne količine sena – kaže Borisav Ocokoljić.

, a Ocokoljići naglašavaju da je ipak najvažnije to što nije bilo ljudskih žrtava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.