VELIKI POŽAR U BiH: Izgorela fabrika u kojoj je radilo 100 radnika i porodične kuće, ima povređenih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 07:46

VELIKI POŽAR U BiH: Izgorela fabrika u kojoj je radilo 100 radnika i porodične kuće, ima povređenih (VIDEO)

Veliki požar noćas izbio u Vitezu

U velikom požaru koji je izbio u četvrtak nedaleko od Viteza potpuno je izgorela fabrika za obradu drveta, proizvoda od pluta i pletarskih materijala u kojoj je radilo gotovo 100 radnika, dve porodične kuće i više štala, a jedan je od vatrogasaca koji je gasio požar je povređen i prevezen u bolnicu, saopštili su lokalni mediji.

Vatra je izbila popodne u skladišnim prostorijama kompanije u mestu Ljubić kod Viteza te se brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proširila na ostatak objekta. Ova kompanija zapošljava stotinjak radnika koji su uglavnom iz toga mesta. Ni oni nisu mogli zaustaviti vatrenu stihiju koja je progutala objekt i pogone u kojima se izrađuju proizvodi od drveta, pluta te slame i pletarskih materijala.

Zbog izuzetno uskih i zakrčenih ulica vatrogasci su kasnili s intervencijom. U pomoć vatrogascima iz Viteza pristigli su i kolege iz susednih opština.

Prve štete procjenjuju se na više miliona konvertibilnih maraka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U požaru u Vitezu izgorjela fabrika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Avg.2021

Požar koji je u poslijepodnevnim satima u četvrtak, 5. avgusta izbio u fabrici „Eko-trstika“ na području Viteza, mjesta u srednjoj Bosni i Hercegovini (BiH), ugašen je u ranim jutarnjim satima u petak, 6. avgusta, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.