VELIKI POŽAR U AKVA PARKU: Na terenu više desetina vatrogasnih vozila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:10

VELIKI POŽAR U AKVA PARKU: Na terenu više desetina vatrogasnih vozila (VIDEO)

Juče je u jednom akva parku u Sloveniji izbio veliki požar.

U termalnom parku Akva Luna u slovenačkom gradu Podčetrtek, nedaleko od hrvatske granice,  juče nešto posle sedamnaest časova izbio je veliki požar.

Kako prenose mediji na terenu su se našle na desetine vatrogasnih vozila. Nagađa se da je došlo do eksplozije u kuhinji.

V prostorih parka Aqualuna v Podčetrtku je izbruhnil požar. Na terenu so gasilci. Po podatkih policije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naj poškodovanih ne bi bilo.https://t.co/dCvubFRxWG

— Dnevnik (@Dnevnik_si) July 8, 2023

Kako saopštavaju iz PU Celje, zapalila se zgrada hotela, ali nemaju informaciju da li je u pitanju stambeni objekat ili magacin. Prema prvim informacijama, povređenih nema.

Na lice mesta prvi su stigli vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji su uspeli da lokalizuju požar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.