VELIKI POŽAR NA OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: U gašenju učestvuju avioni i helikopteri, sumnja se da je podmetnut (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 18:30

VELIKI POŽAR NA OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: U gašenju učestvuju avioni i helikopteri, sumnja se da je podmetnut (FOTO)

Iako je vatra došla blizu kuća, one nisu ugrožene

Veliki požar buknuo je danas u mestu Karistosu na Eviji, u kome niko nije povređen, a zvaničnici sumnjaju da je podmetnut.

U gašenju požara učestvovalo je 57 vatrogasaca i 20 vatrogasnih vozila, kao i dve planinske jedinice, dva aviona i jedan helikopter, prenosi grčki portal Nešnal Herald.

Two big #fire fronts threatened houses in #Crete & #Eviahttps://t.co/oamK31yRV3 pic.twitter.com/MyrqITRQHG >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— Proto Thema English (@eprotothema) July 2, 2020

Kako su saopštili zvaničnici, iako je požar došao blizu kuća, one nisu ugrožene, iako njegovo gašenje otežava jak vetar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.