VELIKI POŽAR NA AUTO-PUTU! Fabrika boja u plamenu, vatrena stihija guta postrojenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 00:43

VELIKI POŽAR NA AUTO-PUTU! Fabrika boja u plamenu, vatrena stihija guta postrojenje!

Drama kod velike saobraćajnice

Veliki požar izbio je u subotu uveče u fabrici boja u Albaniji. Požar je izbio iz za sada nepoznatih razloga, a Ministarstvo unutrašnjih poslova Albanije je pozvalo da se izbegava saobraćaj na auto-putu Tirana-Drač-Tirana.

- Veliki požar zahvatio je fabriku boja na autoputu Tirana-Drač. Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva da izbegavate autoputu Tirana-Drač-Tirana. Policijske službe i vatrogasci su na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta - navodi se u saopštenju Ministarstva.

Za sada nema izveštaja o povređenim i nastradalim. Tačan uzrok izbijanja vatrene stihije u albanskoj fabrici boja za sada nije poznat. Takođe, nije poznato da li ima nastradalih i povređenih osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.