VELIKI POŽAR KOD TREBINJA! Planina Bijela u plamenu, gori borova šuma, vetar pravi haos, u pomoć doleteo i helikopter! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 20:55

VELIKI POŽAR KOD TREBINJA! Planina Bijela u plamenu, gori borova šuma, vetar pravi haos, u pomoć doleteo i helikopter! (VIDEO)

Vatrogasci daju sve od sebe da lokalizuju vatrenu stihiju

Jak vetar rasplamsao je požar koji je izbio na području planine Bijela gora kod Trebinja.

Slaba kiša, koja je pala u poslepodnevnim satima, nije uspela da ugasi vatru, jer vetar menja pravac, prenosi RTRS.

Kuće u nekoliko sela su ugrožene, ali su za sada odbranjene.

Gori borova šuma, a u pomoć trebinjskim vatrogascima stigao je i Helikipterski servis Republike Srpske.

BONUS VIDEO: Kanader iznad Šibenika u akciji gašenja požara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETONACIJE KOD TREBINJA, VATRA GUTA SVE PRED SOBOM! Rasplamsao se požar, helikopter ne može da deluje zbog jakog vetra! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022

Bezbednost ljudi je sada na prvom mestu..Jak vetar rasplamsao je požar na području planine Bijela gora kod Trebinja. Slaba kiša, koja je pala u poslepodnevnim satima, nije uspela da ugasi vatru, jer vetar menja pravac, prenosi portal RTRS. Gori borova šuma, a na terenu koji je zahvatila vatra čule...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.