VELIKI KORAK NAPRED: Murić prešao u EVROLIGAŠKI klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI KORAK NAPRED: Murić prešao u EVROLIGAŠKI klub (FOTO)

Potpisao.

Edo Murić ide u Evroligu! Veliki korak unapred za bivšeg košarkaša Partizana koji je danas postao novi član Anadolu Efesa i naredne sezone igraće u Evroligi. Potpisao je ugovor na godinu dana plus još jednu godinu opciono. Slovenac dolazi u Efes iz Banvita gde je u proseku ubacivao sedam poena i četiri skoka u turskoj ligi, odnosno šest poena i tri skoka u Fiba Ligi šampiona.

.@AnadoluEfesSK signed Slovenian national Edo Murić for the season, with >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << an option for the next season. pic.twitter.com/KTCcJ461RU

— TrendBasketEN (@TrendBasketEN) 13. септембар 2017.

Murić je sa reprezentacijom Slovenije uspeo da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u Istanbulu, a Efes je iskoristio prisustvo Murića u ovom gradu i završio posao. Murić će u Efesu biti saigrač sa nekad ljutim rivalom sa terena Vladimirom Štimcem koji je ovog leta potpisao za Pivare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.