VELIKE PROMENE U CRNOJ GORI: Kreće čistka MILOVIH DIREKTORA - pogledajte ko je sve na tapetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 16:54

VELIKE PROMENE U CRNOJ GORI: Kreće čistka MILOVIH DIREKTORA - pogledajte ko je sve na tapetu!

U narednim danima biće smenjen značajan broj direktora srednjih i osnovnoh škola, koji su kadrovi DPS-a.

Kako saznajemo, među njima biće i direktorica Gimnazije u Podgorici, Zoja Bojanić Lalović.

Ona je inače, visoka funkcionerka DPS-a i član organa te partije.

Podsetimo, direktorica Gimnazije "Slobodan Škerović", Zoja Bojanić Lalović planirana je za glavnog koordinatora DPS-a za izbore u Nikšiću.

Nije poznato šta je konkretno opredelilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čelnike te partije da im ona bude kandidat za koordinatora za Nikšić.

Ovakav izbor može da vodi na zaključak da DPS gotovo izvesno gubi izbore koji bi trebalo da se u martu održe u rodnom gradu Mila Đukanovića.

Ovo iz razloga što ona nije prepoznata kao partijski terenski radnik, pa će biti da je ona kompromisno rešenje unutar DPS-a, kojeg potresaju unutarpartijske trzavice.

Inače, Zoja Bojanić Lalović, kao istaknuti kadar DPS-a, uskoro bi trebala da bude smenjena na funkcije direktora Gimnazije, nakon što se vlast promenila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.