VELIKE PATRIOTE VIŠE VOLE HRVATSKU OD SRBIJE? Tragikomedija - Milica Zavetnica, Boško Obradović i Miloš Jovanović pokazali svoje pravo lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:47

VELIKE PATRIOTE VIŠE VOLE HRVATSKU OD SRBIJE? Tragikomedija - Milica Zavetnica, Boško Obradović i Miloš Jovanović pokazali svoje pravo lice

Nezapamćeni primer dvoličnosti i licemerja među liderima takozvane patriotske opozicije.

Nezapamćenom brzinom urušila se i nestala svaka priča takozvane patriotske opozicije o tome kako su oni navodno jedina brana Srbije u borbi protiv loših i negativnih uticaja i politike koja dolazi sa Zapada.

Kao što vole američku i ostale ambasade, a javno se busaju kako bi oni na sve živo rekli veliko "ne", tako se slučajno otkrila još jedna velika istina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Milica Zavetnica, Boško Obradović i Miloš Jovanović, pokazali su nam da vole "lijepu njihovu" i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju.

Tačnije, na fotografiji koju je objavila Milica Đurđević vidi se "ozbiljno patriotsko društvance", a na stolu - flaša. Ali ne bilo kakva! Nego flaša "Jane" iz lijepe njihove!

Da stvar bude gora, kada je Boško Obradović video šta je ispalo, i da se na slici vidi flaša Jane, odmah je skočio i rekao "sklanjajte flašu", a onda objavio sličnu sliku kao Milica, samo bez flaše!

I odmah da se razumemo, nije flaša Jane problem - ona je tek simbolika jednog opšteg moralnog i političkog posrnuća koje postoji među srpskom opozicijom. A više nije ni važno da li je ovo bio grubi propust ili namera, jer građani su prepoznali elementarnu neodgovornost u ponašanju onih koji pretenduju da sutra budu nosioci najvažnijih državnih funkcija.

Ali, ako nisu u stanju da "zaštite" običan sto od proizvoda za koji sami tvrde da su štetni po srpsko tržište, kako onda građani da poveruju da će sutra zaštititi celokupnu domaću proizvodnju?!

Gde se denuše sve one kritike na račun države i politike Republike Hrvatske?! Gde nestade sva ona solidarnost sa Srbima iz nekadašnje Republike Srpske Krajine koju Obradović i Zavetnica tako često pominju u svojim javnim nastupima?!

Gde se izgubi sva ona borba za očuvanje i afirmisanje domaće privrede i proizvoda?!

Nije čak ni proizvodnja toliki problem. Problem je mnogo širi, a pitanja bezbroj, ali jedno ključno se nekako samo nameće: Da li popuštanjem pred interesima Zapada na ovako sitnim detaljima Zavetnici i Dveri jasno daju do znanja da će sutra popustiti po nekom od pitanja od vitalnog interesa, na primer, Kosmeta?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.