VELIKA TUGA U KBC DR DRAGIŠA MIŠOVIĆ Preminula porodilja (29) koja je bila zaražena korona virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 07:45

VELIKA TUGA U KBC "DR DRAGIŠA MIŠOVIĆ" Preminula porodilja (29) koja je bila zaražena korona virusom

Krajem prošle nedelje dve trudnice su bile na intenzivnoj nezi zbog komplikacija izazvanih kovidom-19

Porodilja stara samo 29 godina, zaražena korona virusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je bila hospitalizovana zbog ove bolesti.

Ona je jedna od dve trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja usled kovida-19.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako piše portal telegraf.rs, bitku sa kovidom je izgubila pre tri dana.

.

Lekari su odmah odlučili da ih prebace u salu i urade prevremeni carski rez, nakon čega su porodilje priključene na respirator.

Na svet su došli devojčica i dečak koji su odmah testirani na kovid, a oba testa su bila negativna. Bebe su u dobrom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodilja zaražena kovidom preminula u beogradskoj bolnici

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2021

Porodilja stara samo 29 godina, zaražena korona virusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je bila hospitalizovana zbog ove bolesti...Ona je jedna od dve trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja usled...

Nastavak na Radio 021...

Porodilja koja je umrla pre kovida bila zdrava. "Otkazala su joj pluća"; Lekari se bore i za drugu porodilju

Izvor: B92, 07.Apr.2021

Beograd -- Porodilja koja je od koronavirusa preminula u KBC "Dragiša Mišović" bila je pre toga zdrava. Lekari se danima borili za nju.Još jedna porodilja je kritično...Podsetimo, trudnica D. T. (29), koja je zbog teškog stanja bila priključena na respirator i hitno porođena carskim rezom u devetom...

Nastavak na B92...

SAMO JEDNOM JE VIDELA SINA I ONDA JE UMRLA Potresna priča o porodilji (29) preminuloj od kovida, ostavila je iza sebe i ćerkicu

Izvor: Blic, 07.Apr.2021

Porodilja D. T. (29), koja je u nedelju preminula od posledica korona virusa u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", uspela je da vidi svoju bebu pre nego što ju je srce izdalo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.