VELIKA TUGA, ODOŠE DVA MLADA ŽIVOTA Oproštaj od braće koja su nastradala u STRAVIČNOM SUDARU S AUTOBUSOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VELIKA TUGA, ODOŠE DVA MLADA ŽIVOTA" Oproštaj od braće koja su nastradala u STRAVIČNOM SUDARU S AUTOBUSOM

Od dva brata koja su jutros nastradala u saobraćajnoj nesreći, Selmina H. (28) i E. H. (17) prijatelji i poznanici opraštaju se na društvenim mrežama.

Njih dvojica su poginuli u saobraćajki koja se jutros dogodila kod Kraljeva, a u sudaru je teško povređena i Selminova majka Neima H. (49).

Tuga i neverica nadvili su se na Rožaje u Crnoj Gori, odakle su mladići i povređena žena. Iako tačan uzrok nesreće nije još sasvim jasan, prepostavlja se da je do smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladića došlo kada je Selmin, koji je upravljao "golfom", krenuo u preticanje nekoliko vozila.

U susret mu je išao autobus privatnog prevoznika u kome su bili putnici i on se u njega, najverovatnije usled smanjene vidljivosti, doslovno zakucao. Od "golfa" u kom su bili mladići i žena praktično nije ostalo ništa.

Nikome u Rožajama još nije jasno kako je moguće da su dva tako mlada života ugašena u jednoj sekundi. Selmin H. za koga se pretpostavlja da je odgovoran za sudar, izuzetno je voleo automobile i vožnju, što se moglo videti po objavama na njegovim društvenim mrežama. Voleo je i tokom vožnje da se snima telefonom.

Ipak, korisnici društvenih mreža složni su u tome da je velika tuga i žalost što su mladići, koji su inače rođaci, nastradali u trenutku. Na mrežama se takođe pojavila informacija da bi sahrana mladića mogla da se održi sutra, mada to nije potvrđeno od strane porodice.

- Velika tuga, iz poštene i radne porodice odoše dva mlada života. Nema preticanja u magli, to mora da se zna... Neka im Allah dženet podari a ostatku porodice sabor - napisao je jedan od poznanika na društvenim mrežama.

Podsetimo, vozač autobusa u koji se zakucao "golf" rekao je da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povređene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa...

Žena povređena u udesu nalazi se u teškom stanju i prebačena je u bolnicu u Kragujevac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.