VELIKA TRAGEDIJA! Uleteo je kolima u njega, na mestu ga pokosio - ceo grad u žalosti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 22:14

VELIKA TRAGEDIJA! Uleteo je kolima u njega, na mestu ga pokosio - ceo grad u žalosti (VIDEO)

Grad se priprema za sahranu.

U ponedeljak, 15. novembra, u ranim večernjim satima, oko pola pet, 15-godišnji tinejdžer je nastradao na putu.Odmah su krenule priče Ladu Priora vozio 17-godišnji momak bez dozvole, uzeo je ključeve i auto od svojih roditelja, a od udarca koji je zadobio u sudaru preminuo na licu mesta.

Rostovsku oblast šokirala je strašna vest.

Kako je rekao direktor škole, dečaka su odgajali majka i otac, on je bio stariji brat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u porodici, a najmlađe dete ide u vrtić. Predveče je na kratko izašao iz dvorišta. i više se nije vratio.

- Šokantna situacija... Bilo je tek pola šest! Kako kažu roditelji, izašao je samo da iznese đubre - začuđen je direktor škole u Rostovu.

Škola je u stalnom kontaktu sa roditeljima, u čijoj je kući nastupila strašna tuga. Osoblje daje sve od sebe da pomogne ožalošćenoj porodici oko organizacionih problema.

- Sada su ljudi zauzeti dokumentima . Otišli ​​su u mrtvačnicu, već je određeno mesto na groblju - rekao je direktor.

Nastava u školi, naravno, ide po rasporedu, ali deca i nastavnici i dalje ne mogu da dođu sebi. Još mi nikome ne ide u glavu, juče je bio dečak, sedeo je za stolom, pričao, smejao se, a danas mu je mesto prazno.

pic.twitter.com/KjJk0aOplR

— pensador (@sakriosamime) November 16, 2021

- Ovo je užasan gubitak za našu školu. Aleksej je studirao sa nama u devetom razredu. Vedar, veseo, radoznao momak, sanjar. Već smo počeli da se pripremamo za ispite koje polažemo na kraju devetog razreda. Od dodatnih je izabrao geografiju i informatiku -

- Bio je dobar dečko - kažu prijatelji iz detinjstva.

- Bio je zabavan i ljubazan - podržali su momci iz škole.

Sam automobil, fotografisan i snimljen od strane saobraćajne policije, teško je oštećen.

Čini se da je dete po inerciji udarilo u šoferšajbnu na desnoj strani - sve je napuklo, levi blatobran je udubljen, prednji branik oštećen i registarska tablica povijena.

U gradu se priča da nije prvi put da je maloletni vozač viđen kako vozi automobil, a da je već bio uzročnik nesreća.

Sada agencije za utvrdživanje zakona prikupljaju sve informacije o činjenici šta se dogodilo.

Tužilaštvo je iste večeri organizovalo proveru poštovanja uslova za bezbednost na putevima tokom koje će proceniti postupanje roditelja maloletnog vozača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.