VELIKA TRAGEDIJA! Sudarili se autobus pun dece i automobil, došlo do prevrtanja! IMA MRTVIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 06:56

VELIKA TRAGEDIJA! Sudarili se autobus pun dece i automobil, došlo do prevrtanja! IMA MRTVIH!

Užas na putu

Četrnaestogodišnja devojčica i vozač autobusa poginuli su u saobraćajnoj nesreći u petak ujutru na putu M53 u Hutonu u Češiru kada se autobus sudario sa automobilom i tom prilikom prevrnuo na stranu, piše Daily mail.

U autobusu su bile 54 osobe, mahom deca iz dve osnovne škole. Trinaestoro dece je prevezeno u bolnicu, od toga je dvoje ozbiljno povređeno i oni su odmah transportovani u dečiju bolnicu, navela je policija na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za medije. Pedeset dece prevezeno je u bolnicu na proveru zdravstvenog stanja. Od tog broja, 39 je otpušteno, a ostali zadržani u bolnici.

Osim autobusa koji je učestvovao u nesreći, u konvoju je bilo još nekoliko autobusa. Deca su bila u šoku, plakala su i vrištala, a jedna devojčica je rekla da je mislila da će umreti. Deca su se iz autobusa izvlačila kroz zadnje staklo i stajala u zaustavnoj traci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.