VELIKA RADOST U DOMU RAMZANA KADIROVA POSLE TOLIKO GODINA: Plan ukrajinskih službi bezbednosti nije urodio plodom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 12:29

VELIKA RADOST U DOMU RAMZANA KADIROVA POSLE TOLIKO GODINA: Plan ukrajinskih službi bezbednosti nije urodio plodom (FOTO)

Čečenski lider se tim povodom oglasio na svom Telegram profilu

Čečenski lider Ramzan Kadirov napisao je na svom Telegram kanalu da je vratio svog konja Zazu, ukradenog u Češkoj. Konj se tamo nalazio od 2014. godine, pošto se nalazio pod evropskim sankcijama. Prema rečima Kadirova, javili su mu se predstavnici ukrajinskih specijalnih službi i ponudili mu da otkupi konja.

Čečenski lider se složio i rekao da ga je povratak ljubimca koštao 18.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolara. On je mislio da će Zazu biti vraćen, kada budu ukinute sankcije.

- Međutim, ispostavilo se da su tajne službe imale drzak plan – jednostavno su inscenirale njegovu krađu iz štale u Češkoj u dosluhu sa češkom policijom - napisao je on i dodao da je, s obzirom na stvarnu vrednost konja, vraćen kući za sitne pare.

- Dakle, prijatelji, ako vam treba nešto iz Evrope, obratite se ukrajinskim specijalnim službama. Brzo, profesionalno, jeftino, zaobilazeći sankcije - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.