VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA! Marina (39) umrla na zastrašujući način, ćerka (4) gledala ceo prizor, muž zatekao HOROR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 07:10

VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA! Marina (39) umrla na zastrašujući način, ćerka (4) gledala ceo prizor, muž zatekao HOROR!

Devojčica je sve ispričala policiji kako je bilo

Marina Mercani (39), žena koju je prošlog petka pronašao muž, u Patrasu, u Grčkoj, ležala je mrtva u stanu između 9 i 12 sati.

Prema saznanjima lista "Peloponis”, ženi je pozlilo dok je jela za stolom, a onda je ustala, pa se saplela se o tepih, usled čega je pala na pod, gde je, kako se pretpostavlja, i preminula.

Sa njom u stanu bila je i njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerka od 4 godina, koja se sve vreme dok muž nesrećne žene nije došao, provela pored mrtve majke. Kako se navodi, ona je policiji rekla da je mama cele večeri ležala, ali se pretpostavlja da dete nije znalo da je žena mrtva već je mislila da spava.

Prema preliminarnom izveštaju lekara, hemoragični plućni edem navodi se kao uzrok smrti, dok se čekaju toksikološki testovi. Marina je, pored četvorogodišnjakinje, imala i drugu ćerku od 13 godina iz prvog braka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.