VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšena DVOJICA muškaraca u vezi pucnjave na Autokomandi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 20:21

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Uhapšena DVOJICA muškaraca u vezi pucnjave na Autokomandi

Za napadačem na policajca koji je u njega ispalio više hitaca i teško ga povredio, policija intenzivno traga.

Povodom ranjavanja policajca (26) u nedelju u jednom restoranu na Autokomandi, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dva muškarca koji se osumnjiče da su pomogli oštećenom da sakrije pištolj, koji je neovlašćeno nosio.

Muškarci (53) i (32) sutra će biti saslušani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Tužilaštvu zbog sumnje da su izvršili krivično delo "nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".

Jedan od njih je, kako se sumnja, svojim taksi vozilom odvezao oštećenog u Urgentni centar, gde je drugi uhapšeni uzeo pištolj iz automobila i odneo ga sa sobom, te ga sakrio u Velikom Mokrom Lugu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI POMAGAČI RANJENOG POLICAJCA NA AUTOKOMANDI Dvojica muškaraca mu pomogla da sakrije pištolj koji je neovlašćeno nosio

Izvor: Blic, 31.Jul.2023

Povodom ranjavanja B. T. (26) u nedelju u jednom restoranu na Autokomandi, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dva muškarca koji se osumnjiče da su pomogli oštećenom da sakrije pištolj, koji je neovlašćeno nosio, saznaje "Blic"....

Nastavak na Blic...

SASLUŠANI POMAGAČI Policajcu ranjenom na Autokomandi pomogli da sakrije pištolj

Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 17:34

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani Peko D. i Nemanja B. zbog sumnje da su 30. jula pomogli oštećenom Bojan T. koji je prethodno ranjen u pucnjavi u jednom restoranu na Autokomandi, da sakrije pištolj koji je neovlašćeno nosio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.