VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen manijak u NIŠU - uznemiravao maloletnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 18:43

VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen manijak u NIŠU - uznemiravao maloletnice

Vinovniku ovih nečasnih dela stavljaju se gnusne radnje na teret.

U Triglavskoj ulici u Nišu policija je danas privela muškarca za kog komšije tvrde da već danima spopada devojčice po ulici.

Komšije kažu kako stalno šalje poljupce devojčicama, a da je čak jednu komšinicu (16) koja je išla do dragstora, pratio kolima, išao za njom, zvao je da uđe, tražio broj telefona, a ona je pozvala roditelje koji su je sačekali i pozvali policiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Devojčica je prevezena u Hitnu pomoć jer se jako potresla, tvrdi njen otac.

Svedočenja drugih komšija su da to nije prvi put da radi. U prethodnih dvadesetak dana videli su ga nekoliko puta, jurio je četiri različite žene, od toga još jednu maloletnicu.

Iako tvrdi da živi u zgradi ispred koje je priveden, dvojica komšija tvrde da ne znaju da su ga ikada videli.

Živim tu 34 godine, ja ga prvi put danas vidim - kaže jedan od komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.