VELIKA AKCIJA POLICIJE: Policija uhapsila dve osobe iz Aleksinca, u kolima našli VIŠE OD KILOGRAMA MARIHUANE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Policija uhapsila dve osobe iz Aleksinca, u kolima našli VIŠE OD KILOGRAMA MARIHUANE

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Kruševcu, zajedničkom akcijom i u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su D. J. (1977) iz okoline Aleksinca i S. M. (1965) iz Aleksinca.

Četiri paketa sa više od 1.7 kilograma marihuane policija je pronašla u automobilu "ford", kojim je upravljao D. J. i u kojem se nalazio S. M.

Osumnjičenima je, prema nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Kruševca, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će biti privedeni u Tužilaštvo, uz krivičnu prijavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAPŠENJE U BORU: Policija kod osumnjičenog pronašla 40 paketića heroina

Izvor: RTV Pink, 04.Sep.2019

Policija u Boru uhapsila je D. D. (34) iz Bora, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.