VELIKA AKCIJA POLICIJE: Pala kriminalna grupa u Crnoj Gori, u toku potraga za srpskim mladićem! PLANIRALI NOVE LIKVIDACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 15:18

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Pala kriminalna grupa u Crnoj Gori, u toku potraga za srpskim mladićem! PLANIRALI NOVE LIKVIDACIJE

U ranim jutarnjim časovima izvršeni su pretresi na više lokacija na teritoriji Podgorice, Cetinja i Budve.
Crnogorska policija traga za mladićem iz Srbije, zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe, koja je imala za cilj izvršenje više teških krivičnih dela protiv života i tela.
U akciji crnogorske policije jutros su uhapšene dve osobe, a za tri se traga zbog sumnje da su formirali, odnosno postali članovi organizovane te kriminalne grupe tokom 2020. godine.
U velikoj akciji crnogorske policije su uhapšene nekoliko osoba zbog sumnje da su pripadnici jednog crnogorskog klana koji je pripremao ubistva.
Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.