VELIČANSTVENA PORUKA ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Srbi iz rodnog mesta GAVRILA PRINCIPA znaju da NISU ZABORAVLJENI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIČANSTVENA PORUKA ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA! Srbi iz rodnog mesta GAVRILA PRINCIPA znaju da NISU ZABORAVLJENI (FOTO)

Srbi iz Bosanskog Grahova, rodnog mesta velikog Gavrila Principa, koje se nalazi na samom zapadu Federacije BiH, okupili su se i predsedniku poslali poruku od koje će mnogima krenuti suze.

Na transparentu koji su istakli vide se Gavrilo Princip i predsednik Vučić, uz natpis na ćirilici: "Hvala vam predsjedniče što nas niste zaboravili".

Podsetimo, zvaničnom delu mitinga prethodiće dvosatni koncert Ace Lukasa i "Riblje čorbe", a posle obraćanja zvaničnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skup, kako je najavljeno, biće završen koncertom Olivera Mandića.

Postavljanje bine ispred zgrade parlametna počelo je još u sredu ujutru, a očekuje se, da će to biti jedan od najvećih političkih skupova u Srbiji u poslednjih 50 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BALONI U BOJAMA SRBIJE POLETELI U VAZDUH: Performans omladine iz Beočina pred polazak na miting (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2019

Omladina Beočina krenula je ka Beogradu kako bi dali podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije"..Oni su pre polaska za Beograd pustili balone u bojama Srbije...Kako je to izgledalo pogledajte na priloženom video snimku:..Omladina Beočina kreće na miting....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.